Lasercutter

KURSUS I LASERCUT FOR UNDERVISERE I FREDERICIA KOMMUNE

Mandag den 2. november & 16. november afholder vi kursus for undervisere i Fredericia Kommune. På dette kursus vil du oplært i at bruge lasercutteren sammen med designprogrammet InkScape. Det er vores teknologimedarbejdere i Makerspace, som vil stå for kurset.

 

Download InkScape inden kurset: https://inkscape.org/

 

Du vil efter kurset være i stand til at bruge InkScape og lasercutteren til dine egne projekter eller undervisningsforløb.

 

TILMELDING 

Du tilmelder dig ved at sende en mail til bulowsmakerspace@gmail.com og angiv navn og dato

(Medbring beskræftelse på mail)

KØREKORTKURSUS TIL LASERCUTTEREN FOR BORGERE I FREDERICIA KOMMUNE (FULDT BOOKET) 

 

Onsdag den 11. november & 2. december afholder vi kørekortskursus til lasercutteren. På dette kursus vil du blive oplært i at bruge lasercutteren sammen med designprogrammet InkScape. Formålet er, at du på sigt bliver selvkørende i at bruge lasercutteren. På dette kursus vil du blive oplært i at bruge lasercutteren sammen med designprogrammet InkScape. Formålet med kurset er, at du (på sigt) bliver selvkørende i brugen af lasercutteren, så du selv kan betjene den til åbent værksted. Det er vores teknologimedarbejdere i Makerspace, Victor og Roman, som vil stå for kurset.

 

Download InkScape inden kurset: https://inkscape.org/

 

Du vil efter kurset være i stand til at bruge lasercutteren til dine egne projekter. Efter gennemførsel af kurset vil du modtage et ’kørekort’ til lasercutteren, som skal bruges 2-3 gange til åbent værksted først.

 

DELTAGELSE & TILMELDING

Det koster 50 kr. at deltage og der er et max antal deltagere på 5 personer. Det bliver fordelt efter først-til-mølle princippet. Læs mere på facebook begivenheden

OBS! Kurset er fuldt booket og der vil snarest komme et nyt event.