Hvad er Studieby Fredericia?

Studieby Fredericia er en side for dig, der skal til at vælge uddannelse, men også dig, der allerede er studerende i byen. Her kan du få inspiration og hjælp til at vælge den rigtige uddannelse, ligesom du kan gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder Fredericia tilbyder for et fedt studieliv.

 

På siden har vi samlet alle ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, der udbydes i Fredericia, og på siden er der information om, hvor du kan søge vejledning og rådgivning til dine næste uddannelsesskridt. Vi samler også guides og ideer til, hvor du finder studierabatter, -bolig og -job, lækre caféer og fede koncerter.

 

Uddannelse er et afgørende fundament for samfundsudviklingen, og Fredericia er i dag en uddannelsesby med en lang række uddannelser og ambitiøse uddannelsesinstitutioner, som gør en stor indsats for at uddanne og kompetenceudvikle Fredericias borgere. Uddannelsesudvalget arbejder for at skabe et attraktivt uddannelsesmiljø og et varieret udbud af uddannelsesmuligheder på alle niveauer i Fredericia, og Studieby Fredericia er en af flere initiativer, der skal udvikle Fredericia som studieby.