Om Studieby Fredericia

Studieby Fredericia er en side for dig, der overvejer at tage en uddannelse eller allerede er i gang med en uddannelse i Fredericia. Her kan du få inspiration og hjælp til at vælge den rigtige uddannelse, ligesom du kan gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder Fredericia tilbyder for et fedt studieliv.

 

På StudiebyFredericia.dk er et samlet overblik over uddannelsesmuligheder efter folkeskolen, der udbydes i Fredericia. Du vil også finde information om, hvor du kan søge rådgivning og vejledning til dine næste uddannelsesskridt. Vi samler også guides og ideer til, hvor du finder studierabatter, -bolig og -job, lækre caféer og fede koncerter.

 

Uddannelse er et afgørende fundament for samfundsudviklingen, og Fredericia er i dag en uddannelsesby med en lang række uddannelser og ambitiøse uddannelsesinstitutioner, som gør en stor indsats for at uddanne og kompetenceudvikle Fredericias borgere. Uddannelsesudvalget arbejder for at skabe et attraktivt uddannelsesmiljø og et varieret udbud af uddannelsesmuligheder på alle niveauer i Fredericia, og Studieby Fredericia er en af flere initiativer, der skal udvikle Fredericia som studieby.


Studieby Fredericia er drevet af Fredericia Kommune. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Studieby@fredericia.dk