For alle

Mandage og onsdage kl. 15:00 - 19:00

Open Space / Åbent værksted

To gange om ugen (mandage og onsdage fra kl. 15:00 - 19:00) er Bülows MakerSpace åbent for alle interesserede. I denne tid vil der være medarbejdere tilstede, som kan hjælpe dig med dine ideer, designs og projekter. Selvom du ikke har en konkret idé, må du meget gerne kigge forbi, få en kop kaffe og blive inspireret af teknologierne. Alle er velkomne!

 

Tanken bag MakerSpace er, at man skal kunne lave (næsten) alt med de teknologier og faglige kompetencer, der stilles til rådighed i værkstedet. Et vigtigt element i MakerSpace er derfor også, at man som bruger er villig til at dele viden og hjælpe andre besøgende med deres projekter.

 

Hold dig opdateret om åbningstiderne på Bülows MakerSpace facebookside.

Få hjælp til dine projekter

Bülows MakerSpace har ansat teknologimedhjælpere, som kan hjælpe besøgende med deres ønsker. Teknologimedhjælperne er oplært i teknologierne og kan desuden bookes til en rundvisning og introduktion til brugen af værkstedets faciliteter.

 

Teknologimedhjælperne Victor, Camilla og Roman
Teknologimedhjælperne Victor, Camilla og Roman.

Bülows MakerSpace er ikke et produktionsværksted, hvor man kan bestille teknologimedhjælperne til at lave sine designs. Teknologimedhjælperne bistår med hjælp til brugen af tegneprogrammer og teknologier, men det forventes, at man selv designer sine emner og deltager i hele produktionsfasen (opsætning, udskæring/printning, mm.).

Superbrugerkurser og arrangementer

Som bruger kan man tage et superbrugerkursus og blive certificeret i brugen af 3D printere, Lasercutter og Skæreplotter. Når man har været på et superbrugerkursus må man selv betjene den specifikke teknologi uden hjælp fra teknologimedhjælperne.

 

Vi afholder løbende superbrugerkurser og arrangementer, hvor man kan afprøve og lege med teknologierne i værkstedet. Hold dig opdateret på Bülows MakerSpace facebookside.

 

Træværksted

Fri afbenyttelse af vores håndværktøj, søjleboremaskine, mm.

Green Screen

Med vores green screen kan du lave special effects til dine videooptagelser og producere dine egne film