For alle

Open Space / Åbent værksted

Tanken bag MakerSpace er, at man som besøgende skal kunne lave (næsten) alt med de teknologier og kompetencer, der er i værkstedet. Et vigtigt element i makerbevægelsen er derfor, at man som bruger er villig til at dele viden og hjælpe andre besøgende med deres projekter.

 

Bülows MakerSpace åbent for alle interesserede. Her vil det være muligt at få en introduktion til teknologierne og sparring om udførsel af din idé. Teknologimedarbejdere er oplært i teknologierne og kan give dig en rundvisning i værkstedet og introduktion til brugen. Selvom du ikke har en konkret idé, må du meget gerne kigge forbi og blive inspireret af teknologierne. Alle er velkomne!

 

Besøgende må gerne udvikle egne designs og lave prototyper af det. Bülows MakerSpace er dog ikke et produktionsværksted, hvor man kan lave flere kopier af samme design eller produktioner med salg for øje, og teknologimedarbejderne kan ikke bestilles til at lave projekter. Som bruger deltager man selv i hele produktionsfasen (design, opsætning, udskæring/printning og efterbearbejdning).

 

Hold dig opdateret om åbningstider og workshops på Bülows MakerSpace facebookside.

Teknologier
Lasercutter
En lasercutter skærer eller graverer i materialer i 2D ved brug af laser.
3D Print
En 3D printer fremstiller tredimensionelle objekter ved at påføre materiale lag på lag.
Vinylcutter
En vinylcutter skærer figurer og objekter i selklæbende vinyl eller tekstilfolie.