UDARBEJD OG AFHOLD ET FORLØB I MAKERSPACE

Folkeskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Fredericia Kommune har mulighed for at låne MakerSpace til at afholde undervisningsforløb. Det koster ikke noget at låne MakerSpace og få hjælp til udarbejdelsen af et undervisningsforløb. Man er som underviser selv en aktiv del af udarbejdelsen og afholdelsen af et undervisningsforløb.

Underviserens rolle 

Man har som underviser selv ansvaret for afholdelsen af et undervisningsforløb i MakerSpace. MakerSpace-personalet vil støtte med pædagogisk/didaktisk sparring i udarbejdelsen af forløbet og bistå med afholdelsen i samarbejde med underviseren. Det er underviseren, som har det pædagogiske ansvar for eleverne. 

Undervisningsforløb i Makerspace

I Makerspace udvikler vi løbende vores egne undervisningsforløb:

Du kan  designe dine egne undervisningsforløb med vores hjælp. Opbygningen af et undervisningsforløb i MakerSpace kan med fordel tage udgangspunkt i Designcirklen (af CAVI, Aarhus Universitet), som er en systematisk og handlingsorienteret måde at designe kreative processer og løse komplekse problemstillinger. Få inspiration til forskellige undervisningsforløb ved at se eksempler på forløb på FabLab@School.dk's hjemmeside.

 

Send en forespørgsel om et forløb i MakerSpace.