Traineelærere på introdag 2021

traineelærer kampagne - der er få ledige pladser

Hvad er en traineelærer?

Fredericia Kommune tilbyder i samarbejde med UCL en fantastisk mulighed for at kombinere uddannelse og job, og du er sikret job gennem hele din uddannelse!  Med trainee-læreruddannelsen får du mulighed for at kombinere din læreruddannelse med en relevant og kontinuerlig praksiserfaring, da du sideløbende med uddannelsen arbejder på en fredericiansk folkeskole.

 

Fredericia Kommune tilbyder et antal 25 % deltidsstillinger som lærer for ansøgere med interesse, lyst og evner til at undervise elever i Fredericia Kommunes folkeskoler. Du vil i ansættelsen skulle varetage undervisning og opgaver i tilknytning til undervisning alene og i tæt tilknytning til fastansatte lærere.

 

Uddannelsen ved UCL afvikles i Jelling og Fredericia, og i uddannelsen får du særlige kompetencer i forhold til science og performance. Den kommende årgang 2021 har dansk som første undervisningsfag med mulighed for aldersspecialisering til ind- og udskolingen. Der er også mulighed for at vælge matematik på netuddannelsen som indgangsfag, såfremt det er aftalt med din ansættelsesskole. Det andet undervisningsfag er natur/teknologi, mens det tredje er valgfrit ud fra det aktuelle udbud det pågældende år.

 

BEMÆRK, AT ANSØGNINGSFRISTEN TIL TRAINEE-LÆRERUDDANNELSEN PÅ UCL ER 5. JULI KL. 12 (KVOTE 1).