Til dig som er studerende på en ungdomsuddannelse er STUDIESTARTSEVENT 2020 en fed mulighed at lære dine nye medstuderende og klassekammerater at kende – eller måske anledningen til at lære noget nyt om dem, som du allerede kender. Sidste års Studiestartsevent 2019 var en kæmpe succes - og vi lover, at dette år bliver lige så godt!
 

Kom i Tøjhuset den 19. september 2020, hvor deres ”back yard” i samarbejde med Urbania Street Food vil være forvandlet til en festivalplads med madvogne og barer med SU-venlige priser.
 

Eventet vil foregå i Tøjhuset og der vil løbende blive offentliggjort kunstnere – så følg med her på facebook. Billetterne kan købes hos din uddannelsesinstitution, efter 14. august - hold øje med dato for billetsalg på facebookeventet. For at deltage skal man desuden være min. 15 år og være i gang med en ungdomsuddannelse, inkl. 10ende klasse.

 

Det er Studieforum i Fredericia Kommune, der har været med til at planlægge og arrangere Studiestartsevent 2020. Har du lyst til at vide mere om Studieforum og eventuelt være med? Så læs mere HER. Eventet er arrangeret i samarbejde med Uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune, Ungdommens Hus og Tøjhuset.
 

Program

Mekdes

Tasty Spirit (Lokalt band)

Patina

offentliggøres senere