Åbent Værksted // Open Space

Kom til åbent værksted hver mandag og onsdag begyndende fra onsdag d. 26. maj og lav smykker, borddekorationer, tryk til dine trøjer, green screen videoer, afprøv Virtual Reality og meget andet med vores teknologier. Vi står klar til at hjælpe dig i gang!

 

Bülows Makerspace er for alle kreative sjæle, der har lyst til at designe og udvikle deres egne produkter med 3D printere, tekstil- og vinylcuttere, lasercutter, green screen, virtual reality og mange flere teknologier. Det eneste man betaler for, er de materialer man bruger.

 

To dage om ugen afholdes Open Space // Åbent værksted, hvor du kan bruge teknologierne og få hjælp til dit projekt. Uanset om du er nybegynder, hobbybruger eller erfaren MAKER, er du meget velkommen til at kigge forbi Bülows Makerspace – også selvom du ikke har en konkret idé. Vores teknologimedhjælpere står klar med sparring og hjælper dig i gang, så du selv kan arbejde med teknologierne.

 

Enkelte teknologier kan bookes på forhånd – eksempelvis Lasercutteren, da der er stor efterspørgsel på brugen. Find bookingmuligheden under den enkelte begivenhed på vores Facebookside. Har du ikke Facebook, kan du altid skrive til os på bulowsmakerspace@gmail.com

 

 

OBS! Ved besøg i værkstedet gælder følgende retningslinjer:

  • Alle i Makerspace skal til enhver tid kunne fremvise gyldigt Coronapas
  • Alle i Makerspace skal bære mundbind eller visir – med undtagelse af, når man sidder ned
  • De generelle råd om smitteforebyggelse skal overholdes (Vask/sprit hænder ofte, hold afstand, bliv væk, hvis du har tegn på sygdom, osv.) og teknologier og siddepladser skal sprittes af efter brug
  • 4 kvm pr. person (Hvilket betyder: Max 2 personer i rummet med Lasercutter. Book tid under den enkelte begivenhed for Åbent Værksted, hvis du vil benytte lasercutteren)
  • Der må maksimalt være 16 personer i Makerspace på samme tid (Inkl. teknologimedhjælperne)

 

Vi glæder os til at se jer igen!